Пиесата "Секс за първи път“ идва в Плевен

В главните роли са Милица Гладнишка, Александра Сърчаджиева, Камен Воденичаров и Димитър Живков

Спектакълът "Секс за първи път", който бързо покори софийската сцена, идва и в Плевен на 30 октомври. Мястото - читалище "Съгласие". Ролите в представлението са поверени на невероятните Милица Гладнишка, Александра Сърчаджиева, Камен Воденичаров и Димитър Живков. Постановката е на Димитър Стефанов.

Пиесата от Кен Девънпорт е написана в стила на "Монолози за вагината", с участието на четири персонажа в динамични, разтърсващи, смешни и любовни диалози за първите сексуални преживявания, написани от реални хора – "точно такива, като нас!" Спектакълът се играе за първи път в Ню Йорк през 2007 година и за последващите десет години пиесата е поставяна над 120 пъти.

Авторът умело подбира от истински истории и уникални герои в тях най-интересните и завладяващи моменти, които е превърнал в майсторски написана пиеса и е дал възможност на четирима невероятни актьори да ни забавляват, разтърсват, провокират от сцената, да ни карат да се замислим, да се влюбим, да потърсим себе си в тази аплодирана осемдесет минутна игра.