Владислав Николов и Ралица Добрева изпратиха поздравителни адреси за празника на Пордим

Днес Пордим уверено продължава своя стабилен европейски път на развитие, отбелязва Владислав Николов

С поздравителни адреси до местната власт и жителите на Пордим народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева изразиха своите благопожелания по повод 40-та годишнина от обявяването на Пордим да град.

"Четири десетилетия процес на израстване бележат усилията на поколения граждани и местна власт да постигнат желания от всички облик на града. Днес Пордим уверено продължава своя стабилен европейски път на развитие. Здраво стъпил на темелите на историческите събития, белязали завинаги съдбата му, Пордим гордо отстоява своя принос както за освобождението на България, така и за опазването на българските фолклорни традиции”, се казва в поздравителния адрес от народния представител Владислав Николов. В него депутата от ГЕРБ пожелава здраве и благополучие на всички жители на града.

"Особена жизнена енергия изпълва Пордим, където хармонично се вплитат нишките на исторически подвизи и героизъм, фолклорна съкровищница, национална памет и народна признателност. И няма как такава наситена с духовност и непреходни ценности среда да не роди бележити личности, творци, художници, драматурзи и белетристи. Достатъчно е само да споменем само едно име Иван Радоев – оставил след себе си ярка следа, вдъхновяваща поколения млади хора, изкушени от необятния свят на поезията, драматургията и журналистиката. Желая на всички здраве, смелост и решителност, за да завещаете на поколенията след вас един горд и достолепен европейски град Пордим!”, се казва в поздравителния адрес от народния представител от ГЕРБ Ралица Добрева.

Служебни ангажименти препятстваха тази година депутатите Владислав Николов и Ралица Добрева лично да присъстват на празника на Пордим, но тяхната готовност да помагат за реализирането на всички добри идеи в името на развитието на Пордим и добруването неговите жители винаги остава налице, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ.