Обявяват нов конкурс за управител на ДКЦ III - Плевен

За решението информира председателят на местния парламент Мартин Митев

Да се проведе нов конкурс за управител на „Диагностично - консултативен център III - Плевен" ЕООД, реши на редовното си октомврийско заседание Общинският съвет на Плевен. За решението информира председателят на местния парламент Мартин Митев.

Новият конкурс за избор на управител на „Диагностично - консултативен център III - Плевен" е насрочен за 18 декември т.г. Темата на събеседването с допуснатите по чл.8, ал.З от Наредба №9/2000 г. на Министъра на здравеопазването участници е „Развитие и дейност на „ДКЦ III- Плевен" ЕООД в период на провеждаща се здравна реформа". Конкурсът ще се проведе в сградата на Община – Плевен /пл."Възраждане" №2/ на 18 декември от 10.00 ч.

Местният парламент определи и 5-членен състав на комисия за организиране и провеждане на конкурса. Председател на комисията е проф. Начко Тоцев, секретар Ярослав Димитров и членове - общинските съветници д-р Тодор Бузев и Здравко Георгиев, и един представител на Регионална здравна инспекция - Плевен. В тридневен срок от провеждането на конкурса, комисията трябва да изготви протокол, като определи спечелилия кандидат и класирането по ред на следващите участници. Протоколът се внася за утвърждаване в Общинския съвет в срок от три работни дни след подписването му.