Плевенски фирми: Плачевно е състоянието на асфалтовата настилка в Западна индустриална зона - pleven.utre.bg

Плевенски фирми: Плачевно е състоянието на асфалтовата настилка в Западна индустриална зона

06 ноември 2017, 15:48 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Те потърсиха потърсиха помощта на народния представител от ГЕРБ Владислав Николов

Лошото състояние на асфалтовата настилка в западна индустриална зона обедини няколко плевенски фирми, които потърсиха помощта на народния представител от ГЕРБ Владислав Николов в приемния му ден днес.

Дълбоките дупки по трасето от прелеза в края на ул. "Здравец" до порталите на фирмите напомнят лунен пейзаж, оплакаха се хората. Освен опасността от аварийна повреда за автомобилите, тази ситуация представлява и сериозна заплаха за бизнеса, защото както споменават представители на тези фирми, чуждестранните партньори, с които работят стават свидетели на това продължаваща твърде дълго положение. Наред с това ситуацията се усложнява допълнително и от обраслите с растителност банкети, които правят невъзможно придвижването на пешеходците.

"Докога здравето, живота и препитанието на 250 човека, работещи в тези фирми, ще бъде неглижирано“, попитаха хората. Те настояха да бъдат взети спешни мерки за решаване на проблема.

Народният представител Владислав Николов се ангажира да запознае кмета на Плевен с този сигнал и да подчертае за крайната необходимост от предприемането спешни действия.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета