Нов клип от Роксана скоро - pleven.utre.bg

Нов клип от Роксана скоро

13 ноември 2017, 14:52 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Планета тв

Изпълнителката побърза да направи съпричастни своите почитатели в социалната мрежа с любопитен кадър от снимачната площадка

Роксана сподели пред www.planeta.tv, че е заснела новия си видеоклип преди броени дни. Песента е с работно заглавие “Кеш-кеш” и е кючек, издържан в неподражаемия стил на изпълнителката. Автор на музиката и текста е самата Роксана, а аражиментът е на композитора Даниел Ганев. Режисьор на видеото е Христо Порязов, който е реализирал кадрите в хитов столичен клуб. Певицата е щастлива, че именно “Кеш-кеш” е песента, с която се завръща в ефира на телевизия “Планета”. 

Изпълнителката побърза да направи съпричастни своите почитатели в социалната мрежа с любопитен кадър от снимачната площадка, придружен от статус: “Ммммм... скоро!!!”. След като стана мъжка майка за втори път, на 1 август, Роксана поднови клубните си участия на 16 септември с международен концерт в Гент, Белгия. Певицата е страшно развълнувана от своето официално завръщане и на голямата концертна сцена. Това ще се случи на 28 ноември в Пловдив на спектакъла “16 години телевизия “Планета”, който ще се състои в зала “Колодрума” от 19.00 часа.

Етикети
клипРоксана


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета