Учител от ПГРТО – Плевен с награда за принос в развитието на интелигентния туризъм - pleven.utre.bg

Учител от ПГРТО – Плевен с награда за принос в развитието на интелигентния туризъм

15 ноември 2017, 00:00 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ПГРТО - Плевен

Нонка Найденова с приз от международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване

По време на международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ, ХВХ Консултинг организира първата национална конференция, посветена на интелигентния туризъм SMARTOURISM.BG.

В рамките на инициативата ХВХ Консултинг учреди годишна награда SMARTOURISM.BG за принос в развитието на интелигентния туризъм в България. Годишните награди в 12 категории бяха  връчени за първи път на 10 ноември 2017 година, по време на Националната конференция в зала „Витоша“ на ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР.  Конференцията се  проведе с подкрепата на LightHouseGolfResort и Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство.

В Категорията "Учител по ресторантьорство“ наградата бе връчена на Нонка Найденова – учител в Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване, гр. Плевен. 

"Тя е един от най-изявените ни специалисти, многократно удостояван с почетни грамоти и отличия на национално ниво, а нейните възпитаници винаги печелят призови места в националните състезания по професии. Наградата бе приета от директора на училището Невена Арабаджиева, която благодари на организаторите за високото признание от името на Нонка Найденова, от свое име и от името на целия екип на гимназията, защото, за да бъде един учител иновативен, трябва да има подходяща среда, а такава среда е именно ПГРТО – Плевен. Нонка не просто обучава учениците, тя самата се учи, прилага новости и подтиква своите възпитаници да бъдат креативни, търсещи и новаторски настроени към света", информират от гимназията.

"Изключително сме радостни и горди, че Нонка Найденова е част от екипа на ПГРТО – Плевен, и й пожелаваме още много нагаради, много талантливи ученици и  нестихваща творческа енергия!", допълват от ПГРТО – Плевен.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета