Александър Дяковски: Получи се доста интересен мач за хората в залата - pleven.utre.bg

Александър Дяковски: Получи се доста интересен мач за хората в залата

18 ноември 2017, 21:32 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg, архив

"Спечелен мач го загубихме накрая", коментира Константин Коев

Черно море Тича надви Спартак в Плевен с 80:68 в мач от 7 кръг в НБЛ Виваком. Отборът на Дарин Великов вече има 2 победи и 4 загуби, докато плевенчани са с баланс от 0-7.

"Мисля, че се получи доста интересен мач за хората в залата. Смятам, че донякъде опитът помогна на Черно море да си спечели мача накрая. В началото имаше 2 или 3 наши стрелби, които не влязоха и това даде възможност на гостите да започнат с тази серия, но като цяло не е имало някакъв голям проблем в играта ни", коментира Александър Дяковски пред сайта на НБЛ.

"Играхме добре, но в определени моменти, когато трябваше да стиснем малко зъби, се пропукахме. Отдавам това на някакъв вид умора или еднообразие в някаква фаза на играта. Просто спечелен мач го загубихме накрая. Дадохме всичко от себе си, но просто накрая не ни достигна малко.", каза от своя страна Константин Коев.Коментари (1)

Потребител
тити
Треньор Дяковски, отново никаква идея в нападение.Разчитахте в моментните слабости на противника за да сте близо в резултата. На моменти на паркета е пълен безпорядък за Спартак. Всеки прави каквото си е наумил. Твърденията, че е спечелен загубен мач не са сериозни. Надявам се да подобрите играта и да вземем първа победа. Успех!
19 ноември, 03:00 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета