Да помогнем! Плевенски полицай се нуждае от средства за битка с коварен тумор

Боби може да се излекува в болници в Белгия и Швейцария, нужни са 20 хиляди евро

Борислав Ковачев е човек, син, баща, съпруг, приятел. Той е от Червен бряг, полицай към ОДВМР - Плевен - "едно ченге", лишило семейството си за сигурността на страната ни, както пишат неговите приятели във Фейсбук. Той е вярващ, а вярата според него му дава сили, а момченцето от снимката е неговият син, който е сърцето му. А сърцето трябва да продължи да бие и тук може да помогнем всички ние.

Ако според старите поверия "не всичко е пари" и "животът не се измерва с пари", то в момента животът на Борислав "струва" 20 000 евро. Чрез преглед във ВМА с ЯМР е открит тумор в гръбначния стълб около врата му, който след последвала операция е отстранен частично и неуспешно. В момента е почти парализиран от кръста надолу, ракът рецидивира и се правят облъчвания, с надеждата той да спре да расте. Боби може да се излекува в болници в Белгия и Швейцария. А това зависи от нас.

Във фейсбук е създадена страницата "Помощ за Борислав", където всеки може да научи подробности за състоянието на Боби, а при желание и възможност за финансова помощ, да се свърже с него и близките му.

Титуляр на сметката е Борислав Иванов Ковачев, Райфайзен банк