Тони Стораро зарадва момиче с увреждане от Плевен

Тези, истинските почитатели ме радват най-много, сподели популярният изпълнител

Попфолк звездата Тони Стораро зарадва момиче с увреждане от Плевен. Това се случи по време на организирана от популярния изпълнител среща с почитатели от цялата страна в "StoraroNargile" в столицата.

Десетки уважиха събитието, за да вземат автограф от своя любим изпълнител, а човекът глас подари на всички до един най-новия си диск на гръцки език – I zoimou, и се разписа върху него. Певецът се постара и за комфорта на гостите си, като ги почерпи с кафе, турски чай, хапки и баклавички. След което не отказа на никого и снимка, информира signal.bg.

Феновете не бяха само от София, сред тях имаше и от провинцията, като момиче с физически недъг беше дошло с родителите си чак от Плевен специално за срещата, за да дари Тони Стораро със сантиментален подарък. Но щастието й беше неописуемо, когато получи прегръдка и целувка от своя любимец.

"Аз я познавам, тя е идвала и на морето, във Варна заради мен. Тези, истинските почитатели ме радват най-много. Да видя блясъка в очите им, когато ме прегърнат, носят ми подаръци... Чувствам се повече зареден, отколкото уморен, макар че отделих над три часа и се постарах да обърна внимание на всеки, за да не си тръгне никой разочарован", сподели накрая Глас номер 1 в България.