Деян Топалски: Чечения е земята на лъвовете, настройвам се за "война"

За мен е чест да участвам на WFCA 44, сподели плевенчанинът

"Имам сериозни очаквания за дебюта си в лигата на WFCA, настройвам се за "война". За мен е чест да участвам в този турнир, който се провежда в сърцето на Чечения и ще бъде лично наблюдаван от президента на републиката. Знам, че това е земята на лъвовете и искам да се представя достойно", споделя Деян Топалски за страницата на WFCA във Фейсбук 

Както вече писахме, плевенчанинът ще е сред звездите на 44-ата бойна гала, която ще се проведе на 17 декември, като събитието в Грозни ще е кулминацията на веригата за тази година. Противник на Топалски ще е Магомед Героев от Русия.

"Подготовката ми върви добре, тренирам в София. Заради малкия си син нямаше как да отида някъде другаде. Но в България нямам проблеми със спаринг партньорите. Тренирам с някои от най-добрите кикбоксьори в страната. Като цяло всичко върви по план", отбелязва родният боец.

"Сигурен съм, че моят опонент ще се раздаде на 100% в клетката. Той е много силен и доста опитен. Мисля, че съм в тежка битка, но ще го пречупя по някакъв начин", уверен е Топалски.

"В моята категория в WFCA има много добри бойци. Не искам преждевременно да правя силни изявления и да говоря за титлата. Първо трябва да победя Героев и едва след това мога да кажа нещо по-конкретно. В момента всичките ми мисли са свързани с предстоящия мач", казва още Топалски.