Грейнаха коледните светлини в Червен бряг

Животът

08-12-2017, 11:08

Снимка:

Община Червен бряг

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Грейнаха коледните светлини в Плевен (Снимки)

Празничната вечер бе организирана от ръководството на Община Червен бряг

За поредна година Червен бряг спазва традицията тържествено да бъдат запалени светлините на коледното дръвче. Празничната вечер бе организирана от ръководството на Община Червен бряг.

Жители и гости на града се насладиха на прекрасния момент, който допринесе още повече коледно настроение. Заедно с коледната елха, грейнаха светлините и в центъра на града.
Стотици деца и родителите им се стекоха за запалването на коледните светлинки на елхата и на големите дървета на площада. Програмата започна с духовата музика от гр. Славяново, с ръководител Володя Дешков, които направиха празника по-вълнуващ, последва поздрав от Вивиан Данаилова - ученичка от I-а клас в ОУ "Христо Смирненски". Всички заедно извикаха Дядо Коледа, който беше посрещнат с бурни аплодисменти и радостни нетърпеливи викове, а ВИГ "Залог" също представиха коледен поздрав.

Кметът на Община Червен бряг - инж. Данаил Вълов отправи поздрав към всички, по случай предстоящите празници и раздаде традиционни гевречета на малките коледарчета от ДГ "Зора". 
Празничната вечер продължи с невероятното огнено шоу на ДУО BarbaroniTe, които плениха малки и големи. А на финала всички заедно отбориха секундите до запалването на светлините. Последвалата пищна заря предизвика възгласи на удивление и радост у всички, а на финала се изви и празнично хоро.