Богдан Николов е добре след претърпян инфаркт

Благодарение на светкавичната реакция на румънските лекари той сега е тук сред нас и е добре, разкри Румен Петков

Президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм - Богдан Николов, е претърпял инфаркт, но вече е добре. Това бе разкрито от председател на организационния комитет на Гран При България - Румен Петков, информира "Блиц Спорт".

"Изпращаме една много трудна и тежка година. Година в която благодарение на Богдан Николов успяхме да завършим сезона. Надали има друг ръководител на спортна федерация у нас ,който да ипотекира цялото си имущество, за да може да намери средства с които да спаси мотоциклетния спорт. Разбира се и това си има своята цена. Преди една седмица в Букурещ Богдан Николов получи инфаркт. Благодарение на светкавичната реакция на румънските лекари той сега е тук сред нас и е добре.

Нямам думи с които да опиша чувствата си към Богдан, защото той преживя много трудно всичко, което стана в последните месеци. Само той знае какво му е в душата, но Богдан Николов е един изключителен човек, който даде всичко от себе си, за да завършим състезателната година и да се съберем заедно за награждаването", обяви Петков по време на гала вечер в София, на която гост бе и президентът на Европейския мотоциклетен съюз (FIM EUROPE) д-р Волфганг Сръб.