Доброволци от БМЧК-Плевен посетиха Кризисния център за жени и деца, преживели насилие - pleven.utre.bg

Доброволци от БМЧК-Плевен посетиха Кризисния център за жени и деца, преживели насилие

13 декември 2017, 09:46 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    БМЧК-Плевен

Те подариха украса на момичетата от центъра, като направиха тяхната Коледна приказка още по-красива

Доброволците на Българския младежки Червен кръст посетиха Кризисния център за жени и деца, преживели насилие - гр.Плевен. Те подариха украса на момичетата от центъра, като направиха тяхната Коледна приказка още по-красива.

Времето, което прекараха заедно, беше изключително ползотворно и оставящо усмивки и топъл спомен у всички.

"Искрени благодарности отправяме към директорката - Дияна Димитрова, за гостоприемството и топлото посрещане", информират от БМЧК-Плевен.

На раздяла доброволците обещаха да се връщат често при момичетата и да споделят с тях много нови знания, мигове и умивки, заедно.

От името на сдружение "Център Отворена врата", Плевен, и от името на клиентите на социалната услуга, директорът на кризисния център Дияна Димитрова изказа благодарност за получената коледна елха и празнична украса. "Доброволчеството е личен и съзнателен акт на учене, свързаност с хората и солидарност между поколенията. Благодарение на дарителския жест, отзивчивостта и социалната отговорност, дарихте усмивка и щастие на нашите клиенти. Признателни и благодарни сме за помощта", се посочва в благодарственото писмо до БМЧК.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета