Деян Топалски брани честта на България днес в Чечения - pleven.utre.bg

Деян Топалски брани честта на България днес в Чечения

17 декември 2017, 07:06 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    WFCA 44

    Това ще е второто тежко изпитание за Топалски, след като подписа договор с набиращата огромна скорост ММА организация "Ахмат".

ММА боецът от Плевен ще се бие с руснак на WFCA 44

Деян Топалски ще брани честта на България днес в Чечения. ММА боецът ще участва на WFCA 44 в столицата Грозни, като негов противник ще бъде коравия руснак Магомед Героев. Събитието е кулминацията на веригата за 2017 г. и ще бъде наблюдавано от президента на Чеченската Република Рамзан Ахматович Кадиров.

WFCA 44 включва 14 вълнуващи сблъсъка, като участие ще вземат бойци от Русия, САЩ, Бразилия, Япония, Узбекистан, Казахстан и Украйна. Сред тях ще е и небезизвестният Александър Емелианенко. 

Магомед Героев е висок 192 см., като последния му мач дори е бил в категория 93 кг. Има 7 победи и 2 загуби във визитката си.

"Проучих Героев дотолкова, че изгледах последните му мачове. Определено съм респектиран, но смятам, че имам с какво да го изненадам. Видях някакви пропуски, когато се бие в категория до 84 килограма и се надявам да успея да се възползвам от тях максимално. Дали ще се получи - ще видим на мача", сподели неотдавна Деян Топалски пред Plevenutre.bg.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета