Невяна Владинова: Мисля, че наистина имам големи шансове за медал от олимпиадата в Токио

Плевенчанката сред застъпниците на "Българската Коледа" тази вечер

"Може би най-тежко ми беше на световните игри в Полша. Те бяха много близко след европейското, след възстановителния ни лагер и не бях много добре подготвена. Не се представих, както очаквах. Може би тогава леко се разочаровах, но много бързо ми мина", сподели Невяна Владинова  в предаването „Код Спорт“ по ТВ+ по повод изминалия сезон. "Бронзът от световното определено е много ценен за мен. Може би той и медалът от Световната купа в София, защото все пак беше пред родна публика. Беше много прекрасно изживяване", допълва плевенчанката.

"Да, медал от олимпиадата в Токио ми изглежда реалност. Мисля, че наистина имам големи шансове. Въпросът е да съм здрава дотогава, да работя много и оттук нататък всичко зависи от това как ще се подготвя", посочва Неви.

Припомняме, че гимнастичката ще е сред застъпниците на "Българската Коледа" тази вечер. Традиционният благотворителен спектакъл "Българската Коледа" ще се проведе от 20.00 часа в Народния театър "Иван Вазов" и ще бъде излъчен пряко по Българската национална телевизия, "Нова телевизия" и Българското национално радио. Владинова е сред известните личности, който ще призовават за съпричастност и подкрепа на децата в беда по време на концерта.