Боби Ковачев: Благодаря на всички за безрезервната подкрепа в борбата ми

Кампанията по набиране на средства за лечението му продължава

"Честита нова година, скъпи приятели, дано тя ви донесе най вече вяра в Бога, здраве, светли помисли и уют. Отново благодаря на всички за безрезервната подкрепа в борбата ми. Прекарах незабравими мигове на нова година, защото бях със сина си. В една свещена книга е записано, че три неща пречат на човешката сила - грехът, пътуването и страхът (аз бих добавил и невежеството). Дано сте силни, защото на мен дадохте сила, за което благодаря и се прекланям. Обичам ви", написа Борислав Ковачев на страницата "Помощ за Борислав".

Както вече знаете, Боби води тежка битка за живота си, борейки се с коварен тумор на гръбначния мозък. Направена му е неуспешна операция, провеждана е и лъчетерапия с цел свиване на тумора.

Борислав живее със съпругата и 5-годишния си син в Плевен. Полицай е към зоналното жандармерийско управление. Изключително почтен човек. В момента за него тече и кампания по набиране на средства, нужни за животоспасявaщото му лечение в швейцарска клиника. Необходими са 118 хиляди лева.

Всеки, който желае да помогне на Борислав, може да го стори, като се свърже с него на телефон 0877494951, чрез имейл: [email protected], профила му във Фейсбук или като преведе сума в дарителската му сметка:

Банка: "Райфайзен Банк"
IBAN: BG73RZBB91551008834357
BIC: RZBBBGSF
Валута: български лева
Титуляр: Борислав Иванов Ковачев