Битката на Боби с мозъчния тумор продължава, нужни са още средства

"Напоследък краката ми са доста зле, понякога се будя все едно нямам крака, падам, завалям се, но продължавам", споделя Боби

"Скъпи приятели, моята борба с мозъчния тумор продължава. Напоследък краката ми са доста зле, понякога се будя все едно нямам крака, падам, завалям се, но продължавам. Времето напредва, в края на месеца очаквам контролен резонанс. Средствата по сметката се набират, но все още остават около две трети. Опитвам се да се усмихвам. Вярвам. Вярвам във Бог и във вас. Срещнах много добри хора, които помагат по всякакъв начин. Още веднъж благодаря. Поклон.", написа Борислав Ковачев на профила си във Фейсбук.

Както вече знаете, Боби води тежка битка за живота си, борейки се с коварен тумор на гръбначния мозък. Направена му е неуспешна операция в България, провеждана е и лъчетерапия с цел свиване на тумора. В момента за него тече и кампания по набиране на средства, нужни за животоспасявaщото му лечение в швейцарска клиника. Необходими са 118 хиляди лева.

Всеки, който желае да помогне на Борислав, може да го стори, като се свърже с него на телефон 0877494951, чрез имейл: [email protected], профила му във Фейсбук или като преведе сума в дарителската му сметка:

Банка: "Райфайзен Банк"
IBAN: BG73RZBB91551008834357
BIC: RZBBBGSF
Валута: български лева
Титуляр: Борислав Иванов Ковачев