Култовият Наско Ментата води "Шушана" и в Плевен (Видео) - pleven.utre.bg

Култовият Наско Ментата води "Шушана" и в Плевен (Видео)

06 март 2018, 13:40 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    slavishow.com

Най-търсената БГ песен в Гугъл ще прозвучи на местна сцена

Всички в България слушат тази песен. Тя събра над 22 милиона гледания в youtube, а в българската търсачка на Google изпревари дори безспорния хит на 2017 година – песента "Despacito".

Човекът, който направи "Шушана" много популярна у нас, Наско Ментата, ще зарадва и почитателите си в Плевен съвсем скоро. На 16 март култовият изпълнител ще гостува в клуб "Анаконда" и още отсега е ясно, че "Шушана няма да е сама".

"Тази песен успя да докосне всички сърца. Аз го направих заради хората, да си пускат парчето, докато са с приятели на маса. Знам тази песен от баща ми, който също е музикант. Той ми разказа, че някога са я пеели с китара по бригадите през 80-те години на миналия век”, разказа неотдавна певецът Атанас Илиев - Наско Ментата.

Той е на 36 години, самоук музикант, който от малък пее по заведения – за пари. За една нощ обаче феноменът "Шушана" го направи звезда.Коментари (2)

Потребител
Потресен
Забравих да кажа, не се чудете когато момиченцата ви се е*ът със цигани и ви родят внучета....черни :) Каквото сте посели това и ще жънете!
06 март, 15:08 ч.
Потребител
Потресен
Не всички в България слушат тази помия!!! Колкото и да е странно за чалга малоумниците, само съм я чувал, никога не съм я слушал цялата, предпочитам и да не я слушам! Облъчвайте децата си с чалга песни, но после не се чудете като правят свирки по дискотеките и се развиват като [ още... ]
06 март, 15:06 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета