Спартак стартира подготовка на базата на националите в Бояна - pleven.utre.bg

Спартак стартира подготовка на базата на националите в Бояна

15 януари 2018, 19:47 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    varnautre.bg, архив

Емил Велев ще може да разчита на гръбнаха на отбора от миналия полусезон

Спартак (Плевен) започна днес подготовка на базата на родните национали в столичния квартал Бояна, съобщава football24.bg

Главният мениджър на тима Емил Велев ще може да разчита на гръбнаха на отбора от миналия полусезон. В състава остават Станислав Димитров, Христо Спасов, Захари Янков, Стефан Христов, Едуард Атанасов и Иван Петков.

Новите за момента са Петър Тончев, Николай Стоилков - Газелата, Раиф Мурадов, Ивайло Яначков, Мартин Митов и Радослав Байчев. Освен това с тима ще тренират и четирима юноши от ДЮШ на отбор.

За момента са планувани две проверки - с юношите на Левски в петък и с юношите на Славия във вторник, другата седмица. До ден-два обаче ще бъде уточнена цялата подготвителна програма. Коментари (5)

Потребител
Фродо
Кокала при първата сносна оферта ще си вдигне чукалата. При тоя кмет футбол и спорт няма да имаме, в това бъдете сигурни.
16 януари, 00:32 ч.
Потребител
Стиван_фан
Айде сега критиците и опозицията пак да се обадят. Кой от тях може да се похвали с такива известни футболисти че би ги убедил да играят в Спартак? Пукнете от яд щото всички тези от миналата година и сегаидващите са били искани от Лудогорец и отбори от елитните лиги на Англия, [ още... ]
15 януари, 23:51 ч.
Потребител
Лизач
Ти си ненормален.
16 януари, 09:48 ч.
Потребител
ХС8
Трябва да отидеш да се прегледаш, прЕател!
16 януари, 09:56 ч.
Потребител
Подлога
Трябва да направи два прегледа. Преди да духа на Динов и след като му направи свирка.
16 януари, 11:26 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета