Русалин Русалинов: Надявам се, че с Ивет Горанова ще донесем първата олимпийска титла в каратето - pleven.utre.bg

Русалин Русалинов: Надявам се, че с Ивет Горанова ще донесем първата олимпийска титла в каратето

17 януари 2018, 17:13 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Областна администрация-Плевен

Във видеозапис Ивет Горанова благодари за признанието и подчерта, че винаги се гордее, че се състезава за България

Областният управител на Плевен Мирослав Петров връчи наградата на отличената за най-добър спортист  за 2017 година в анкетата на СУ „Георги Бенковски” Ивет Горанова – карате. Наградата прие Русалин Русалинов - собственик на клуб „Петромакс”, чийто състезател е Ивет.

Припомняйки латинската сентенция, че два пъти побеждава този, който се владее след победата, областният управител Мирослав Петров поздрави отличените спортисти за 2017 година. „Не бива да спирате своя устрем напред и нагоре. Защото колкото и голям да е успехът, винаги има по-голяма цел, която да предизвиква вашите възможности и да поставя на изпитание вашите амбиции! Бъдете здрави, смели в мечтите си и постоянни в тренировките и учението! Нека успехът ви днес бъде вдъхновение за бъдещи победи в спорта!”, каза областният управител Мирослав Петров.

Той получи специални благодарности от господин Русалинов, който отбеляза, че за него е чест да получи първата награда за спортист на годината за каратист именно от господин Петров, който дълги години се е занимавал с този спорт. "Надявам се, че ще донесем и първата олимпийска титла в този спорт”, каза Русалинов. Във видеозапис отличената Ивет Горанова благодари за признанието и подчерта, че винаги се гордее, че се състезава за България.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета