Боби е оптимист и вярва, че чрез доброто у хората сумата за лечението му може да бъде събрана

И Bulgaria ON AIR подкрепи 40-годишния полицай от Плевен

"Работата ми липсва. Движението също, защото аз общо-взето сега съм малко или много на едно място. Нямам контактите, дребни неща, които ме обграждат в ежедневието започват вече да се ценят много. Всичко... Листата по дърветата, есента, птичките, цветята - всичко, на което преди не си отделял внимание", сподели Борислав Ковачев пред Bulgaria ON AIR.

Както вече знаете, 40-годишният полицай от Плевен страда от рак на гръбначния мозък и се нуждае от спешно лечение в чужбина. 

Преди 3 години болките в мускулите започват. Преди година и половина на Борислав Ковачев му е поставена и диагнозата тумор в областта на врата, който след операция у нас бил отстранен частично, но неуспешно.  Последваща операция е възможна, а шансовете за успех са значителни. За да стане това факт обаче Борислав се нуждае от общо 118 хил. лв. за лечение в Цюрих. 

С помощта на приятели и близки 40-годишният баща на 2 деца вече е събрал част от сумата. От МВР също отпуснали част от парите.  

Борислав е оптимист и вярва, че чрез доброто у хората сумата за лечението му може да бъде събрана.

Всеки, който желае да помогне, може да го стори, като се свърже с него на телефон 0877 49 49 51 или чрез имейл [email protected] или чрез профила му във Facebook. 

Може да преведете и сума в дарителската му сметка BG73RZBB91551008834357 BGN BIC-RZBBBGSF и сметка в PayPal BG84STSA93000018217118.