Емил Велев разкри какви са амбициите на Спартак

"Плевен няма нужните условия, където отборът да се подготвя", оплака се Кокала

"Това е нов отбор, тъй като в този състав се събрахме в последните три седмици. Привлякохме добри играчи, но този процес е открит, особено в нашата група. Целите са отборът да се закрепи в горните позиции на таблицата. За влизане в "Б" група трудно може да се говори, защото разликата между нас и първия е 16 точки. Според мен не е реално да се говори за изкачване във втория ешелон на професионалния футбол. Ще се готвим с амбиции догодина да изглеждаме още по-добре и да търсим основната цел - влизане в "Б" група", заяви Емил Велев в интервю за livesport.bg.

"Плевен няма нужните условия, където отборът да се подготвя, терените са в окаяно състояние. Смятам, че единствено мачовете ще се играят там, тъй като не може да заявим друг стадион, а и ние сме длъжни да представим отборът на плевенската общественост", допълни Кокала, който води подготовката на Спартак в националната футболна база в софийския квартал “Бояна.

"Футболистите се готвят на пълни обороти, играеме контроли и чакаме първия мач от първенството. Взехме играчи, които са играли в по-горните групи, има и доста, които все още са на проби", каза Емил Велев.