Боби разчита на нас! Операцията трябва да се проведе час по-скоро!

Сумата е почти събрана, но времето го притиска

40-годишният полицай от Плевен Борислав Ковачев сподели актиуална информация около състоянието си. Както знаете, Боби страда от рак на гръбначния мозък и се нуждае от спешно лечение в чужбина, а през последните два-три месеца в негова подкрепа се обединиха много хора.

"На 29 януари излязоха резултатите от ЯМР след лъчетерапията, която проведох. За съжаление не са много добри. Щи ги публикувам, за да се види. Това е превода, който пратих на английски. Консултирах се с водещи български и чуждестрани специалисти-невролози в Германия, Турция и още ред други, и всички са на мнение, че операция трябва да се проведе час по-скоро. Сумата, която остава, не е много - около 30 000лв. Лошото е, че времето ме притиска. Вече не мога да се движа почти. Главоболие, безсъние и т.н., но все още с Божията помощ се държа. В края сме, дано успеем", сподели Боби във Фейсбук.

Всеки, който желае да помогне, може да го стори, като се свърже с него на телефон 0877 49 49 51 или чрез имейл [email protected] или чрез профила му във Facebook. 

Може да преведете и сума в дарителската му сметка BG73RZBB91551008834357 BGN BIC-RZBBBGSF и сметка в PayPal BG84STSA93000018217118.