Ботев (Враца) би Спартак с 4:1

Спорт

07-02-2018, 17:56

Снимка:

plevenutre.bg, архив

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Емил Велев разкри какви са амбициите на Спартак

Спартак с нова победа в контролите

Плевенчани откриха резултата, но допуснаха обрат

Ботев (Враца) победи с 4:1 третодивизионния Спартак (Плевен) в поредната си контрола. Двубоят се състоя на терена с изкуствено покритие в националната футболна база „Бояна” в София, съобщава konkurent.bg.

Плевенчани откриха резултата в 6-та минута след грешка на вратаря Александър Любенов. В 13-та минута Йордан Апостолов от врачани нацели греда с далечен удар. В 35-та мин. Борислав Борисов се озова сам срещу стража на Спартак, но прехвърли вратата. В 40-та мин. Атанас Фиданин прати топката в пеналта, но на 3-4 метра пред голлинията Иван Колев и Борислав Борисов се разминаха с нея. В 42-та мин. Колев засече с глава центриране на Спас Георгиев, но Ивайло Яначков изби. При добавката пък нападателят на Ботев прати кълбото в гредата.

В 61-та мин. Йордан Апостолов изведе зад гърба на защитата Спас Георгиев, който центрира в наказателното поле и Иван Колев този път не пропусна да изравни. В 63-та мин. Кабов центрира и Колев с глава направи 2:1. В 65-та мин. Спас Георгиев проби през центъра и със силен удар покачи на 3:1. В 78-та мин. Румен Рангелов стреля, а Урош Стаменкович засече за крайното 4:1.