Препълнен читалищен салон за закриване на предизборната кампания на Цецо Луканов в Брест

В негова подкрепа на закриването на кампанията бяха народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева

„Твърдо стоя зад всеки поет ангажимент и всяка своя дума по време на предизборната кампания. Онова, което ви казах, че ще се подобри в селото, ще се случи реално и още първите месеци, след като получа вашата подкрепа, ще се убедите в това”. С тези думи кандидатът за кмет на село Брест от ГЕРБ Цецо Луканов се обърна към своите съселяни в пълния салон на местното читалище. В негова подкрепа на закриването на кампанията бяха народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева.

Ремонт и асфалтиране на улици в Брест, подмяна на водопроводната мрежа, почистване на затлачени канали и канавки – са само част от амбициозните приоритети в програмата на Луканов. Той заяви, че ще работи за хората и в името на интересите на Брест.

Поздрави от заместник-председателя на партия ГЕРБ Цветан Цветанов предаде на жителите на Брест народният представител  Владислав Николов. Той посочи, че господин Цветанов е в чужбина и затова не може лично да присъства на закриването на кампанията, както направи това в нейното начало, но призовава  хората да бъдат активни, „за да се поздравим с победа още на първи тур”.

„Малко са хората, които като Цецо Луканов, ще се нагърбят с огромната отговорност да довършват кметски мандат. Но той е доказал, че може и аз знам, че и този път ще оправдае вашите очаквания. До себе си той има силната подкрепа на партия ГЕРБ, а както личи от препълнения салон на читалището тази вечер и от подкрепата на вас, жителите на село Брест. Затова в неделя излезте и дайте своя глас за номер едно в бюлетината, за човека, който ще работи за Брест”, каза народният представител Владислав Николов.

Срещата продължи с концерт, който завърши с кръшно хоро на сцената.