На няколко сигнала са се отзовали плевенските огнеборци - pleven.utre.bg

На няколко сигнала са се отзовали плевенските огнеборци

27 февруари 2018, 10:01 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Пострадали хора няма

На 26 февруари в 09:54 часа екип на РС ПБЗН – Плевен оказа техническа помощ - изтегляне на аварирал лекотоварен автомобил на пътно платно в землището местността "Булин дол" край Плевен.

В 10:45 часа служители от РС ПБЗН – Плевен съдействаха при отводняване на мазе и асансьорна шахта на улица „Даскал Димо“ в Плевен. Наводняването е в следствие на спукан водопровод.

В 11:20 часа отново екип на РС ПБЗН – Плевен оказа техническа помощ -навята снежна маса на козирка на СУ "Анастасия Димитрова"  в Плевен на ул."Отец Паисий".

В 06:45 часа огнеборци от Долна Митрополия са погасили пожар в комин на жилищна сграда в село Опанец, а в 01:58 часа екип на РС ПБЗН – Левски е потушил пожар в комин в обитаема къща в град Левски. Няма нанесени материални щети.

На 26 февруари в 20:45 часа в Оперативен център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в къща в Червен бряг. Причината за произшествието е неправилно ползване на отоплителни уреди. Опушени са стени - 70 кв.м. Унищожено е домашно имущество. Пострадали хора няма. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН - Червен бряг с един автомобил.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета