Районна прокуратура – Кнежа предаде на съд трима заради побой - pleven.utre.bg

Районна прокуратура – Кнежа предаде на съд трима заради побой

02 март 2018, 12:25 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    pixabay

Предстои насрочване на делото за разглеждано от съда

Районна прокуратура – Кнежа внесе в съда обвинителен акт срещу трима за нанасяне на телесна повреда след побой на съгражданин.

Обвинението срещу  Владимир О.,  Данаил О. и Танчо О. е за това, че в съучастие помежду си, като съизвършители на 15.02. 2017 г. в гр. Искър, на ул. „Васил Левски", след като нанесли побой, изразяващ се в удари с ръце и крака в областта на тялото на Димитър М., му причинили средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на три ребра и разстройство на здравето временно опасно за живота. Престъпление по чл.129, вр. чл. 20 от НК.

Пострадалият от дълго време е имал неуредени финансови взаимоотношения с обвиняемия Владимир О. На 15.02.2017г.  пострадалият извършвал ремонтни дейности по автомобил в гаража на имота си. Докато отишъл до съседен имот да вземе дъска, забелязал Владимир О., който бил спрял с камиона, натоварен с дърва за огрев на около 150 метра от него. В същият момент камионът  тръгнал към него, а зад камиона се движел лек автомобил „Форд" управляван от Данаил О. Камионът  пресякъл осевата линия и с предницата си блъснал с достатъчна сила пострадалия, който паднал по очи. От камиона слезли Владимир О., а от лекия автомобил Данаил О. и Танчо О. Тримата му нанесли побой, след което си тръгнали оставяйки пострадалият да лежи на земята.

Предстои насрочване на делото за разглеждано от съда.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета