Спортният тотализатор връчи луксозен автомобил на плевенчанка (Снимки) - pleven.utre.bg

Спортният тотализатор връчи луксозен автомобил на плевенчанка (Снимки)

05 март 2018, 20:14 | plevenutre.bg
 • Снимка:
  БСТ

 • Снимка:
  БСТ

 • Снимка:
  БСТ

 • Снимка:
  БСТ

Български спортен тотализатор организира специален ден за печалби

Днес, 5 март, на централния площад в Плевен, Български спортен тотализатор организира специален ден за печалби. Поводът за събитието беше връчването на чисто нов луксозен автомобил Волво S60, спечелен от Втори Тото Шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. СПОРТ ТОТО превърна деня в истински празник за жителите на града с много награди, музикални изпълнения, томбола и възможности за повече печалби. Водещи бяха рапърът Играта и партньорката на Део в предаването на СПОРТ ТОТО по БТВ – Марина Кискинова.

Името на късметлийката, която си тръгна с нова кола от площада, е Верка Йонкова. Тя е на 41 години и късметът ѝ се усмихва точно на 31 декември, в навечерието на новата година. Споделя, че играе тото редовно с пълен абонамент. Опитва късмета си във всички игри на Български спортен тотализатор и залага на произволно избрани числа.

Пожелания към печелившата отправи и г-жа Камелия Кръстева, регионален мениджър БСТ. Тя напомни на всички присъстващи за предстоящия 19-ти тираж на 8-и март, по случай Международния ден на жената, за който СПОРТ ТОТО е подготвил допълнителни осем печалби по 8 000 лева. Те ще бъдат изтеглени чрез жребий измежду номерата на всички квитанции, пуснати за играта „Тото 2 – 6 от 49“.

На събитието присъстваха и други печеливши от игрите на Български спортен тотализатор от град Плевен. Oт началото на годината късметлии от града са спечелили над 500 000 лева от игрите на СПОРТ ТОТО.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета