Незалязващият Сашо Роман подготвя обща песен с двамата си сина

Изпълнителят от град Койнаре презаписва и два от вечните си хитове

Незалязващият Сашо Роман разкри, че работи върху ново парче, в което участие ще вземат и двамата му сина – Данчо и Генади. Изпълнението ще е балада и ветеранът обещава, че ще се превърне в хит.

„В скоро време зрителите да очакват песен с трима ни. Ще пеем една хубава балада и ако сме живи и здрави другия месец може би ще е готова.“, заяви легендата в предаването „Зад кулисите“ по ФЕН ТВ.

Това няма да е първото съвместно парче на Сашо Роман с наследниците му. Преди седмици той и неговият син Данчо Роман направиха премиерата на песента „Скитник без душа“ в ефира на ФЕН ТВ. В нея обаче другият син – Генади - участва само като инструменталист.

Легендарният изпълнител коментира дебютния клип така:

„Синът ми реши да изпеем тази песен, идеята е негова.  Добре изпято парче, добре прието от фенове и зрители. Събира все положителни коментари, което може само да ме радва“, категоричен е Сашо Роман.

Певецът издаде също, че подготвя нов аранжимент на две от старите си песни, но не сподели на кои точно: „Работя стабилно, правя ново звучене на две от старите ми парчета, с нов аранжимент, с нов саунд. На моите приятели много ще им допадне. Скоро ще направя клип на една от двете песни и мисля март месец да ги пусна в действие“.

Данчо Роман, който е най-новото попълнение на Diapason Records,  не крие, че е горд с популярния си баща и че цял живот се е учил от него.

„Имам  план да продължавам да се занимавам с музика и постепенно ще правим още песни. Взимам пример от баща ми. Той е мой учител в живота и следвам неговия пример. Хубаво е да имаш такъв известен баща. Любимата ми негова песен е „Гълъбите бели“, откровен е Данчо.

На въпрос как е решил да се занимава с музика, той отговаря: „От 10 годишен свиря на кларинет. Баща ми също беше инструменталист навремето, много добър тромпетист. С него ходих по сватби и други мероприятия и така се случиха нещата. Дълго време свирих в оркестър „Ромски перли“ и вече съм горд, че съм част от компанията Diapason Records и ефира на ФЕН ТВ“, допълва певецът.

„На зрителите на ФЕН ТВ пожелаваме да бъдат живи и здрави, да очакват нови неща от нас и да слушат качествена музика“, завършват Сашо Роман и Данчо Роман.