Натоварени почивни дни прекараха пожарникарите от Плевен

Крими

12-03-2018, 10:19

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Няма пострадали хора

Непредпазливост и небрежност при боравене с открит огън са причините за пожар в отпадъци в метален контейнер в Плевен  жк. „Дружба“ на 11 март и на пожари в сухи треви. Инцидентите са регистрирани на 10 март в гр.Плевен ж.к."Дружба", а на 11 март в землищата на село Ясен, село Опанец, ж.к. „Дружба“ в Плевен; село Къшин, село Драгаш войвода, гробищен парк в Долна Митрополия.

За периода от 9 март до 12 март служители от РДПБЗН – Плевен оказаха следните технически помощи – на 9 март в 12:45 часа отреагираха на сигнал за сваляне на трудноподвижен човек до линейка на ЦСМП – стая в град Плевен улица „Уилям Гладстон“; на 11 март в 10:23 часа отключване на апартамент в гр.Плевен жк. Воден; на 11 март в 17:48 часа съдействаха за отваряне на магазин - входна врата в гр. Плевен улица „Катя Попова“.

На 9 март в 19:32 часа пожар възникна в коминно тяло в жилищен блок в Плевен на улица „Стефан Караджа“. Пострадали няма. 

На 9 март в 22:24 часа в Оперативен център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар във вила в плевенската вилна зона "Орлето". Причина за произшествието е строителна неизправност в коминното тяло. Унищожени са покривна конструкция кв.м. 30; домашно имущество. Пламъците са погасени от четирима огнеборци от РС ПБЗН – Плевен.