Гледаме новия български филм "Немезис" на голям екран и в Плевен (Видео)

Филмът е елегантна смесица от екшън, драма, еротика и хумор

Най-новият български филм "Немезис" тръгва по кината от 16 март, като лентата ще може да бъде гледана и от плевенчани в "Kinopolis Pleven".

"Немезис" е реализиран изцяло от български екип. Филмът е елегантна смесица от екшън, драма, еротика и хумор. Показват се елементи от съвременния живот в България: организираната престъпност и нейната симбиоза с властта; невъзможността или нежеланието на органите на властта да се борят с организираната престъпност; и личните стремежи, желания, борби, семейни ценности и духовни преживявания на героите.

Актьорът и режисьор Христо Порязов е едно от имената, участници в новата българска лента, освен него в лентата участие имат и едни от най-обичани личности като Ненчо Балабанов, Ваня Червенкова, Йоанна Драгнева и Марина Кискинова. Своя дебют в киното правят и фитнес инструктора Виктор Стоянов, участвал в клипове на едни от най-популярните български изпълнители, редица фотосесии и реклами. Мариела Маврова ослепително красива, провокативна до краен предел и свръх демонична в запомняща се роля. Главната роля е поверена на Мирослав Димитров, който се справи блестящо с образа си и определено допринася за успеха на лентата.