Роксана се включи в новия сезон на риалити формата “Смени жената”

Певицата от Кнежа зае мястото на съпругата на бивш войник от Френския легион

Роксана се включи в новия сезон на риалити формата “Смени жената”. Тя зае мястото на съпругата на бивш войник от Френския легион, а половинката й Александър прие в семейството си преводачката Ина. Добър момент за “новите съпруги” се оказа фактът, че и двете семейства имат бебета на приблизително еднаква възраст. На Роксана й се наложи да смени за цяла седмица луксозния хотелски апартамент в центъра на Ловеч със самотна къща в покрайнините на София.

“Радвам се, че попаднах в семейство, толкова различно от моето – призна пред камерата Роксана още в първата минута в новия си дом – и ще видя, и ще правя неща, които самата аз не съм постигнала до момента.”

Първата задача за певицата бе да приготви принцески с кайма, за новия си “съпруг”, които той хапна, докато двамата разказваха да живота си. Големият шок за Роксана бе липсата на обществен транспорт до нейния нов дом, защото се оказа, че певицата няма шофьорска книжка. Когато се наложи да отиде до детската кухня, Роксана се придвижи на автостоп. На свой ред Ина, която съвсем сама отглежда сина си, бе шокирана от факта, че бебето на певицата е поверено на грижите на свекървата почти денонощно.

Различията между съпругите се проявиха и в приспивните песни за двете бебета. Роксана запя “Шушана” на Андрей, а малкият Александър се унасяше с мелодия на “Диана Експрес”. След скандал със “съпруга” Александър за забравен ключ, което отново показа тоталната роля на певицата в семейството й, Ина се запозна с бащата на Роксана и с големия и син Даниел, който живее при дядо си в Кнежа. Във втората половина на формата, новата съпруга определя правилата за реда в новото си семейство. Роксана повика майката на Пейо от Ямбол да гледа бебето, а двамата “съпрузи” получиха достъчно време да бъдат заедно и да се забавляват. Правилата на Ина не допаднаха на Александър и ситуацията в Ловеч на моменти беше направо взривоопасна. Финалът на предаването събра двете съпруги на четири очи и всяка сподели съгласията и несъгласията си с реда в другата къща. Роксана призна колко полезно за нея е било това поглеждане от разстояние към собственото й семейство.