Потребители на социални услуги ще участват в концерта "Заедно ще сбъднем мечтите си" - pleven.utre.bg

Потребители на социални услуги ще участват в концерта "Заедно ще сбъднем мечтите си"

20 март 2018, 07:02 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Празникът се провежда под патронажа на Георг Спартански

Традиционният концерт "Заедно ще сбъднем мечтите си", посветен на Световния ден на социалната работа тази година ще се състои на 20 март в зала „Катя Попова“ от 17,00 часа.

Празникът се провежда под патронажа на Георг Спартански. Концертът е част от събитията посветени на Седмицата на действие (19-23 март) и 10-годишнината на специалност „Социални дейности“ в Медицински колеж към Медицински университет – Плевен.

Съвместните усилия на студентите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет – Плевен и Община Плевен ще позволят на потребители на социални услуги от гр. Плевен и Областта да сбъднат мечтата си, да реализират творческите си възможности.

Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групи от гр. Плевен и Област Плевен: Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост – Плевен; Дневен център за възрастни с увреждания – Плевен; Център за специална образователна подкрепа “П. Р. Славейков” – Плевен; Център за настаняване от семеен тип по Проект: Предоставяне на социални услуги в общността – 6 ЦНСТ за деца и младежи, изведени от специализирани институции – Плевен; Център за социална рехабилитация и интеграция – Плевен; Комплекс за социални услуги – ЦНСТ 2 гр. Пордим, общ. Пордим.

С мозукалено изпълнение Изабел Пламенова Янева, студентка специалност „Социални дейности“на Медицински колеж към МУ – Плевен ще поздрави всички присъстващи и бъдещи социални работници по случай професионалният им празник.

В края на концерта великолепните изпълния на Танцов състав "Алеко пее и танцува" при Професионална гимназия по туризъм "Алеко Константинов" – Плевен са поздрав за служителите от социалните услуги, които неуморно се трудят, за да помогнат на всички, които имат мечти да се сбъднат.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета