Потребители на социални услуги ще участват в концерта "Заедно ще сбъднем мечтите си"

Празникът се провежда под патронажа на Георг Спартански

Традиционният концерт "Заедно ще сбъднем мечтите си", посветен на Световния ден на социалната работа тази година ще се състои на 20 март в зала „Катя Попова“ от 17,00 часа.

Празникът се провежда под патронажа на Георг Спартански. Концертът е част от събитията посветени на Седмицата на действие (19-23 март) и 10-годишнината на специалност „Социални дейности“ в Медицински колеж към Медицински университет – Плевен.

Съвместните усилия на студентите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет – Плевен и Община Плевен ще позволят на потребители на социални услуги от гр. Плевен и Областта да сбъднат мечтата си, да реализират творческите си възможности.

Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групи от гр. Плевен и Област Плевен: Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост – Плевен; Дневен център за възрастни с увреждания – Плевен; Център за специална образователна подкрепа “П. Р. Славейков” – Плевен; Център за настаняване от семеен тип по Проект: Предоставяне на социални услуги в общността – 6 ЦНСТ за деца и младежи, изведени от специализирани институции – Плевен; Център за социална рехабилитация и интеграция – Плевен; Комплекс за социални услуги – ЦНСТ 2 гр. Пордим, общ. Пордим.

С мозукалено изпълнение Изабел Пламенова Янева, студентка специалност „Социални дейности“на Медицински колеж към МУ – Плевен ще поздрави всички присъстващи и бъдещи социални работници по случай професионалният им празник.

В края на концерта великолепните изпълния на Танцов състав "Алеко пее и танцува" при Професионална гимназия по туризъм "Алеко Константинов" – Плевен са поздрав за служителите от социалните услуги, които неуморно се трудят, за да помогнат на всички, които имат мечти да се сбъднат.