Йордан Грижов: Основната цел на "Младите лидери на Плевен" е да покажем добрия пример - pleven.utre.bg

Йордан Грижов: Основната цел на "Младите лидери на Плевен" е да покажем добрия пример

21 март 2018, 11:51 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Гласуването за "Младите лидери на Плевен 2018" продължава до 5 април

Изминаха малко повече от две седмици след пускането на платформата "Младите лидери на Плевен". Номинациите текат с пълна сила, като гласуването продължава до 5 април. Победителите, които бъдат избрани, ще са вдъхновение и повод за гордост за всички млади жители на област Плевен. 

Повече за проекта споделя неговият инициатор Йордан Грижов.

Разкажете ни за това как се породи идеята за този проект и защо е важно да има подобни инициативи за младите хора в град Плевен?

"Младите лидери на Плевен“ е проект, който цели да обърне внимание и признае усилията, успехите и постиженията на младите хора от Плевен. Това са хората,  които са постигали високи успехи в областта им на развитие и са пример за вдъхновение на всички нас. Целта на проекта не е раздаването на награди, а мотивацията от това, че когато младите хора постигат успехи това се вижда и оценява. Основната задача е именно добрия пример. Той може да бъде толкова заразен, че да промени цяла една система.

Кой може да участва в този проект?

Ние търсим онези млади хора, които са постигнали изключително високи постижения, с които допринасят за развитието на града и променят неговото бъдеще.  Млади  мъже и жени на възраст между 16 и 33 години, които могат да бъдат номинирани в седем категории. Победителите, които бъдат избрани, ще са вдъхновение и повод за гордост за всички млади хора.  Номинациите се изпращат посредством номиниране чрез попълване на електронен формуляр на http://www.plevenleaders.com/

Кои са категориите, в които ще се проведат номинациите?

Бизнес предприемачество,  доброволчество,  политическо лидерство, култура и изкуство,  наука и технологично развитие,  спортни успехи,  успехи в сферата на медицината. Номинираният трябва да бъде вписан в една от седемте категории, изброени във формуляра за номинация.

Кой и как ще оценява?

Изпратените кандидатури за "Младите лидери на Плевен" ще бъдат разгледани и оценени от авторитетно жури, съставено от хора, доказали се в своята област. Оценката на номинациите се осъществява на два етапа: Първи етап – всички получени номинации се разглеждат от жури, което проверява дали отговарят на посочените условия. Втори етап – оценка от жури, което оценява съдържанието на номинациите по определени критерии.

Надяваме се това да се превърне в една добра традиция, вдъхновение за развитие на плевенчани и повод за гордост, защото Плевен е имал и ще има успешни млади хора!Коментари (2)

Потребител
корифей
Някога, за да си успешен младеж, бяха нужни огромни усилия, ерудиция и неистов труд в продължение на десетилетия..Днес е достатъчно единствено условие: да не си тъпанар!
01 април, 09:34 ч.
Потребител
Г.Йончева
Преди 2 години синът /тогава на 33 год/ спечели с филма си номинация за Европейските филмови награди.Номинацията спечели на един международен фестивал /да не би да решите случайно,че това се е случило в България/ и беше един от 15-те филма,които се бореха за наградата на ЕФА във [ още... ]
27 март, 16:34 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета