Двама плевенски боксьори ще спорят за евротитлите в Румъния - pleven.utre.bg

Двама плевенски боксьори ще спорят за евротитлите в Румъния

23 март 2018, 15:09 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    БФБ

Европейското първенство започва на 24 март и ще продължи до 2 април с участието на над 200 състезатели от 36 страни

Старши треньорът на националния ни отбор по бокс за мъже Жоел-Солер Арате засне мотивиращо видео с участието на всичките ни представители на европейското първенство за мъже и жени до 22 г. в Румъния.

В него всеки един от 12-те ни състезатели трябваше да се представи и да обяви, че е дошъл за европейската титла. Треньорският щаб и дори масажистът на отбора пък заявиха, че българският тим е номер 1 и показаха с какви здрави ръце ще се справят със съперниците.

Арате пусна и две снимки на целия отбор, придружени със специални благодарности към Българската федерация по бокс и президента й Красимир Инински за предоставена възможност за добра подготовка. Нашите са на лагер в Румъния от 15 март и проведоха редица спаринг срещи с чужди отбори.

В състава са двама плевенски боксьори - при 91 кг е Иван Мечков от Спартак, а в категория +91 кг – Александър Георгиев от БК "Мизия 80".

Европейското първенство започва на 24 март и ще продължи до 2 април с участието на над 200 състезатели от 36 страни.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета