И "СУ "Стоян Заимов" ще подкрепи инициативата "Обичай Спартак, обичай Плевен!" - pleven.utre.bg

И "СУ "Стоян Заимов" ще подкрепи инициативата "Обичай Спартак, обичай Плевен!"

27 март 2018, 12:03 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    БК Спартак

Инициативата е открита за всички училища на територията на област Плевен

СУ "Стоян Заимов" е поредното училище, което ще се включи в инициативата "Обичай Спартак, обичай Плевен". Тази седмица гости в зала "Балканстрой" ще бъдат над 50 ученици на школото. Малчуганите ще изпитат възможността да изпитат истински баскетболни емоции и ще подкрепят с цялото си сърце момчетата на Александър Дяковски срещу Рилски спортист. Двубоят е в събота от 18.00 часа.

Както вече знаете, инициативата "Обичай Спартак, обичай Плевен!" си постави за цел да популяризира баскетбола сред учениците. Подкрепа за клуба до този момент дойде от ОУ "Д-р Петър Берон", ДФСГ "Интелект", СУ "Иван Вазов", ОУ "Св. Климент Охридски", НУ "Христо Ботев" и СУ "Пейо Яворов".

Инициативата е открита за всички училища на територията на област Плевен. Интерес към нея може да бъде заявен на официалната страница на Спартак във Фейсбук. За всички ученици се осигурява безплатен транспорт до и от залата, охрана, настаняване, придружител от клуба, снимки с играчите и автографи след края на всеки домакински мач. За допълнителна информация: 0887 21 70 72 и 0885 91 30 91.

Инициативата "Обичай Спартак, обичай Плевен!", поставила си за цел да популяризира баскетбола в града на Панорамата, е съвместна между Светлин Митев /IT DESIGN adv/, д-р Денислава Ангелова /основател и председател на асоциация "Докосни дъгата"/ и Георги Стоянов /гл. редактор на Plevenutre.bg/. С подкрепата на Александър Дяковски и БК Спартак.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета