Извършителите на дръзкия грабеж в Плевен се издирват - pleven.utre.bg

Извършителите на дръзкия грабеж в Плевен се издирват

29 март 2018, 11:16 | plevenutre.bg
  • Кадър от местопрестъплението, публикуван във фейсбук групата "Забелязано в Плевен"

Наистина си беше като на кино, разказа очевидец на обира

Над 200 000 лева. са задигнали снощи въоръжени мъже при обир на инкасо автомобил в Плевен, съобщиха от прокуратурата. По информация на агенция "Блиц" нападателите причакали буса с оборота от "Кауфланд", издебнали разсеяния шофьор и нападнали него и колегата му. Извършителите на дръзкото престъпление се издирват. 

Plevenutre.bg научи, че става дума за магазина, който се намира на "Гренадерска".

"Шофьора на инкасото беше сам и за нула време го изкараха от буса. Свалиха го на земята и отпрашиха. Наистина си беше като на кино. А шофьора видимо не беше за тази работа. Въпроса ми е кой нормален работодател го е наел за такава сериозна работа??? Възрастен човек, който е напълно неадекватен в такива ситуации!!!!! После някой им виновен, че ги крадат!!!!", пише във фейсбук групата "Забелязано в Плевен" плевенчанка, станала свидетелка на случилото се.

"Какво се случва с държава, в която обирите на инкасо автомобили и банкомати станат повече от битовите кражби??? Няма да е лошо, да се замислят върху това всички отговорни институции, а и ние самите!", възмущава се друг гражданин.Коментари (5)

Потребител
Антон
Да харчат парите в Плевен!
29 март, 12:41 ч.
Потребител
хохохоох
Eвала на пичовете/! да си ги харчат със здравееее
29 март, 11:49 ч.
Потребител
МИЛЕН ХРИСТОВ
АМИ КАК НЯМА ДА СЕ СЛУЧВА КАТО СЕ НАЕМАТ ПЕНСИЙ БИВШИ ЧЕНГЕТА И РАБОТЯТ ЗА 300-400ЛВ И СЕ ВИЖДА КОЛКО РАБОТЯТ;ВМЕСТО ДА НАЕМАТ ХОРА ЗА КОЙТО ДА ДАДЪТ ПОВЕЧЕ ПАРИ НО ПОНЕ ЩЕ РАБОТЯТ ДОБРОСЪВЕСТНО„
29 март, 11:31 ч.
Потребител
Коко
Пенсии се пише без Й!
29 март, 12:25 ч.
Потребител
Кико
Ако трябва да сме точни, пише “пенсионери” ????
01 април, 15:01 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета