Заради текущи ремонти за часове на 4 април спира движението в жк "Кайлъка" - pleven.utre.bg

Заради текущи ремонти за часове на 4 април спира движението в жк "Кайлъка"

03 април 2018, 12:24 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Община Плевен

До 5 април се предвижда да приключи ремонтът на настилката по трасето на тролеите на ул.”Сан Стефано” и ул.”Ильо Войвода” в жк „Мара Денчева”

Текущите ремонти в Плевен продължават основно с възстановяване на уличната и тротоарна настилка.  През тази седмица екипите на „Инжстрой” ще рехабилитират участъци  от уличното платно след   надлеза  към жк „Сторгозия” и настилката на улиците пред блокове 29, 30, 129,130,131,132 и 133 в същия квартал.

Ще бъде възстановена  настилката на улиците „Преслав”, „Искър”, „В. Априлов”, „Гренадирска” 40, ”Прилеп”1, „Цанко Церковски”, ул.”Страцин”и ул.”Българска авиация” след кръговото към КАТ. Ремонт на тротоарната настилка ще се извърши и на пл. „Македония”, бл. 2, вх. „А” и бул. „Христо Ботев” № 5.

До 5 април  се предвижда да приключи ремонтът на  настилката по трасето на тролеите на ул.”Сан Стефано” и ул.”Ильо Войвода” в жк „Мара Денчева”. В тази връзка на 04 април /сряда/ от 09.00 до 15.00 часа ще бъде преустановено движението на моторни превозни средства по линията на тролей 33 в жк „Кайлъка”. За същото време тролейбусите ще се движат по маршрута на предишната линия № 3.Коментари (1)

Потребител
Денислав
Миналата година се прави ремонт в жк Мара Денчева на същия участък сега отново. Няма ли журналисти да попитат кмета кой плаща за ремонта. Общината или фирмата извършила ремонта предната година. Защо всяка година се плаща за едно и също.
03 април, 12:44 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета