Стрелците на ОДМВР - Плевен спечелиха Републиканския турнир в памет на Величко Величков - pleven.utre.bg

Стрелците на ОДМВР - Плевен спечелиха Републиканския турнир в памет на Величко Величков

05 април 2018, 15:48 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ОДМВР-Плевен

Директорът на ОДМВР-Плевен старши комисар Красимир Начев връчи медали, плакети и грамоти

На 5 април в спортния комплекс при ОДМВР – Плевен се проведоха финалните стрелби и в 14 часа официално бе закрито XXIV-тото издание на Републиканския турнир по стрелба в памет на Величко Величков.

Директорът на ОДМВР-Плевен старши комисар Красимир Начев връчи медали, плакети и грамоти на победителите в турнира по стрелба с пистолет за служители на МВР „Величко Величков“.

В спортната надпревара участваха служители от Главна дирекция „Борба с организираната престъпност”, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ Главна дирекция „Жандармерия“, Академия на МВР, СОБТ, СДВР, Областните дирекции на МВР в София, Плевен, Силистра, Враца, Ловеч, Кърджали, Перник, Стара Загора, Сливен, Русе и Пазарджик.

Отличниците в комплексното класиране са стрелците на ОДМВР - Плевен, втори са ОДМВР – Враца, а трети – Главна дирекция „Жандармерия“.

В индивидуалната надпревара за мъже водачи са Специализиран отряд за борба с тероризма, следвани от ОДМВР – Пазарджик и трети - ОДМВР - Враца.

При жените първенци са Академия на МВР, втори са ОДМВР - Русе, а трети са представителите на Главна дирекция „Жандармерия“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета