Билетите за "Осмото чудо" на ансамбъл "Българе" в Плевен вече са в продажба - pleven.utre.bg

Билетите за "Осмото чудо" на ансамбъл "Българе" в Плевен вече са в продажба

09 април 2018, 14:49 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    bulgare.net

Популярната формация ще гостува на 13 юни на сцената на Летния театър в парк "Кайлъка"

Фолклорен ансамбъл "Българе" ще зарадва плевенчани със спектакъла си "Осмото чудо". Популярната формация ще гостува на 13 юни на сцената на Летния театър в парк "Кайлъка", а билетите вече са в продажба.

Триумфален е успехът по сцените в страната на четвъртия спектакъл на Национален фолклорен ансамбъл "Българе" - "Осмото чудо". Мащабният проект с участието на холивудската знаменитост Бен Крос за малко повече от година след премиерата на 14 юни 2016 г. е игран в пълната си и в кратката си версия повече от 50 пъти, от които 4 - на престижната сцена на НДК. 

Интересът към четвъртия авторски проект на "Българе" се оказа огромен, за изненада и радост на създателите му. Спектакълът е оригинална режисьорска комбинация от филм, театър и динамичните ни народни танци и песни, следваща интригуващ сценарий. Те, както и почти цялата хореография, са дело на създателя и продуцент на ансамбъла Христо Ив. Димитров, чиито солови изпълнения са акцент в добруджанската и тракийската картина. 

Билети в билетен център на бул.„Д. Попов” № 15,тел.0887 44 52 64 и билетен център в читалище „Съгласие”, тел. 0879 911 363

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета