Голям интерес към концерта "Ние обичаме България“ 2018 в подкрепа на Панорамата

На 22 май някои от най-обичаните български изпълнители ще се съберат на една сцена

Както вече писахме, на 22 май някои от най-обичаните български изпълнители ще се съберат на една сцена, обединени от благородна и значима кауза – подкрепа за Панорама "Плевенска епопея 1877 г.". Музика, танци и много настроение ще завладеят публиката в зала "Арена Армеец", като интересът към проявата е доста голям и доста от местата вече са заети, показа справка на Plevenutre.bg със системата на ТикетПро.

Зрителите ще имат възможност да се насладят на изпълненията на Веселин Маринов, Тоника Домини, Дует Ритон, 100 KILA, СкандаУ, Deep Zone Project, Мистерията на българските гласове, Берковската Духова Музика, ансамбъл „Филип Кутев“, Славка Калчева и Поли Паскова. Всички средства, събрани от продажбата на билети за концерта, ще бъдат дарени в подкрепа на Панорамата в Плевен.

Големият благотворителен концерт се организира от BILLA България за трета поредна година и е част от дългосрочната национална кампания "Ние обичаме България". Целта на инициативата е подпомагането на паметници на културата, част от Стоте национални туристически обекта на България.

Тази година кампанията "Ние обичаме България" се осъществява с подкрепата на Министерството на туризма и Община Плевен. Основен медиен партньор е bTV Media Group.

Билетите за благотворителния концерт в подкрепа на Панорама "Плевенска епопея 1877 г.“ могат да бъдат закупени на цена от 10 лв. в мрежата на Ticketpro, както и въввсички на магазини на BILLA в София и Плевен. Грандиозният спектакъл започва в 20:00 ч. на 22 май в зала „Арена Армеец“.