27-годишен загуби зрението на едното си око след уличен бой - pleven.utre.bg

27-годишен загуби зрението на едното си око след уличен бой

13 април 2018, 09:40 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Полицаи задържаха за 24 часа извършителите, пребили своя съгражданин

27-годишен загуби зрението на едното си око след уличен бой в Кнежа. Полицаи от местното управление задържаха за 24 часа извършителите, пребили своя съгражданин.

На 7 април в 03:00 часа в РУ - Кнежа е получен сигнал за сбиване между мъже в град Кнежа на улица "Димитър Бутански". Незабавно на място са изпратени полицейски служители, които установяват, че скандал е ескалирал в сбиване между 24-годишен, 17-годишен, 27-годишен 36-годишен. От четиримата са снети сведения и са предупредени с протоколи по чл.65 от ЗМВР. На 12 април 2018 година в 09:00 часа в РУ- Кнежа е постъпила информация, че един от участниците в сбиването – 27-годишен, е постъпил за лечение в УМБАЛ "Д-р Георги Странски"- гр. Плевен с разкъсно - контузна рана в областта на дясното око, вследствие на което е загубил зрението на дясното око.

Проведени са оперативно - издирвателни мероприятия, при които са установени извършителите на деянието – 24-годишен и 17-годишен, участници в инцидента на 7 април. Те са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая е образувана преписка за престъпление по чл.128, ал.1 от НК. Работата продължава.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета