Няколко автомобила и тролей горяха през изминалите дни в Плевен

Изгаряния е получил 48-годишен мъж

На 13 април в 10:51 часа техническа неизправност е причина за пожар във „Фолксваген Пасат“ в град Плевен на улица"Българска Авиация". Унищожени са лекият автомобил и документи на водача. Пожарът е погасен от екип на РС ПБЗН – Плевен.

На 13 април в 12:43 часа късо съединение е причина за пожар в лек автомобил „Рено Лагуна“ в град Плевен в ж.к."Сторгозия". Унищожен е  двигателен отсек. Пожарът е погасен от екип на РС ПБЗН – Плевен.

На 13 април в 13:00 часа при  РДПБЗН - Плевен е постъпил сигнал за пожар в товарен автомобил на път Плевен - Ловеч, землището на с.Брестовец. Вероятната причина за инцидента е неправилна експлоатация на газова уредба. Нанесени са значителни материални щети по автомобила. Спасени са транспортираните в него 3 куб.м  дърва за огрев. Изгаряния е получил 48-годишен мъж – работник. Пожарът е погасен от екип на РС ПБЗН – Плевен

На 13 април в 19:44 часа късо съединение е причина за пожар в лек автомобил „Дачия Логан“ в град Плевен на ул. “Сторгозия”.  Пожарът е погасен от участници в движението до пристигане на екипа на РСПБЗН – Плевен. При огледа е установено, че е унищожена ел. инсталация и въздушен филтър.

На 15 април в 05:50 часа в град Плевен на ул. “Ген.В.Вазов” поради техническа неизправност е възникнал пожар в тролей, собственост на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД гр.Плевен. До пристигане на екипа на РСПБЗН – Плевен, пожарът е погасен от шофьора на тролея, като е унищожен 1бр. спирачен апарат.