Плевен бе домакин на страхотна инициатива в подкрепа на младите футболни таланти - pleven.utre.bg

Плевен бе домакин на страхотна инициатива в подкрепа на младите футболни таланти

16 април 2018, 12:40 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    БАМФ - Плевен

Футболните легенди на Плевен Благовест Петков и Момчил Челестинов ръководиха кампа за място в колежа "Брук Хаус"

Кампът за английския университет "Брук Хаус Колидж", организиран от БАМФ - Плевен и насочен в търсенето на млади футболни таланти, се проведе на 15 април, на игрището на Езиковата гимназия под стадион "Белите орли".

Кампът бе ръководен от футболните легенди на Плевен Благовест Петков и Момчил Челестинов.

"Проведохме страхотна инициатива в подкрепа на младите футболни таланти в Плевен. Дадохме възможност на момчетата да положат усилия, за да се докоснат до английския футбол. Съвместно с агенция "Дарби", мениджърска агенция "ЦСКА-АС 23" и Българска Асоциация Мини Футбол проведохме пилотния камп на английския университет "Брук Хаус Колидж" в набирането на млади футболни таланти на територията на България. С подкрепата на Община Плевен в лицето на г-н Тони Вашков осигурихме всичко необходимо за провеждането на събитието и реализирахме отлични тестове на младите момчета. Благодаря на ръководителите на кампа, директора на детско юношеската школа на Спартак Плевен Момчил Челестинов и легендата на футбола Благовест Петков за отличното провеждане. Поздравления и за всички участници в кампа с пожелания за успех и бъдещо развитие", сподели президентът на БАМФ-Плевен Димитър Николов.

10-ият юбилеен конкурс за място в английския колеж "Брук Хаус" ще премине тази година в предварителни кампове, като те ще се проведат в осем града през месеците април и май. Финалният етап е планиран да се проведе от 4-и до 8-и юни на терените на Спортния комплекс "Царско село".


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета