Плевен става част от националното турне на Христо Шопов и Лилия Маравиля - pleven.utre.bg

Плевен става част от националното турне на Христо Шопов и Лилия Маравиля

13 май 2018, 13:01 | plevenutre.bg

Пиесата "Догодина по същото време" е създадена от Бърнард Слейд през 1975 г

Христо Шопов тръгна на национално турне с постановката "Догодина по същото време". 11 града са в графика на големия ни актьор, като обиколката стартира на 23 април в София. В Плевен пък ще гостува на 14 май с представление от 19 ч. в НЧ "Съгласие 1869".

Пиесата "Догодина по същото време" е създадена от Бърнард Слейд през 1975 г. Има редица награди и над 1400 представления на Бродуей! Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приемат Христо Шопов и Лилия Маравиля - актьори със забележителен талант и респектираща кариера. Със своето майсторство, те завладяват почитателите на театралното изкуство и ги увличат в едно страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа. 

"Догодина по същото време" е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра, превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване - година след година...

Вдъхновяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони.

Билети на касата на читалището, билетен център -ул.Данаил Попов 15 и в мрежата на Eventim.bg

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета