Неделна акция: Да освежим Кайлъка!

И тази неделя родолюбивите плевенчани от фейсбук групата "Забелязано в Плевен" организират акция

Напомняме, че и тази неделя, 22 април, родолюбивите плевенчани от фейсбук групата "Забелязано в Плевен" организират акция в парк "Кайлъка" и канят всички желаещи да се присъединят към тях. Инициативата ще мине под мотото "Да освежим Кайлъка", а сборният пункт е в 12.00 часа на Моста (обръщалото на тролеите) на входа на парка.

Това ще бъде петата поред доброволна акция на ентусиастите в "Кайлъка".

"Красивият ни парк е занемарен и много места в него не са почиствани от бурени, пръст и листа от години. Е, тази неделя ще се спуснем на рейд от Моста до Зоопарка, за да освежим, почистим и разкрием изпод бурените и пръстта най-красивите места на "Кайлъка". Накрая на обиколката, пред зоопарка ще ни чака и барбекюто, разбира се", информират организаторите.

"Ще преминем около 1,5 км от Моста до Зоопарка, така че носете по-леки инструменти. Ако имате, носете си някое от тези: метла, малка мотичка или лопата, каластирка, нещо за хапване и пийване, докато стигнем барбекюто! И с голи ръце може да свършим много работа. Ръкавици и чували, тази неделя ще ни предоставят от общината, за което любезно им благодарим. Всеки, който е идвал до сега, знае колко задружно и усмихнато е настроението, и сега ще бъде така!Очакваме ви!", допълват от фейсбук групата "Забелязано в Плевен".