Семейното риалити “Смени жената” снима в Плевен

Социалният експеримент доведе "сървайвърката" Меги Дерм в града на Панорамата

Бившата търсачка на силни усещания Миглена Дерменджиева, която днес се изживява като спасителка на бездомни кучета и деца без родителски грижи, бе героиня в поредния епизод на социалния експеримент "Смени жената". Нейните житейски принципи бяха оспорени от 30-годишната Лилия – амбициозен професионалист и темпераментна съпруга от Плевен, с която сървайвърката размени дома и всекидневието си за една седмица.

Меги Дерм,  както е по-известна Миглена, става популярна първоначално с участието си в екстремното риалити шоу на bTV Survivor, а по-късно и с пикантното си минало на собственик на стриптийз бар, дискотека и закусвалня на остров Зюлт в Северно море. Всичко това Меги е оставила в миналото си и днес трупа имидж на Майка Тереза в родния Ямбол, изцяло отдадена на благородни каузи – активист за правата на децата в риск и без родителски грижи и спасителка на ранени животни. Колоритната ямболийка е приемна майка на две деца, живее в къща с 19 кучета и 6 котки, на които отделя огромно внимание и любов. Справя се с помощта осиновения си и вече пораснал син Боби и майка си Генка.

Лили и Ивайло Трифонови са класическо семейство, чийто живот има нужда да излезе от рутината на ежедневието. Живеят в Плевен, заедно са от 9 години, а охладнелите си чувства компенсират с внимание към синовете си Иво и Ники. Лили е изключително амбициозна и никога не е доволна от постигнатото – работи динамична професия на медицински представител, учи психология, гледа децата и дома, и не си оставя никакво лично свободно време. Трифонови не обичат животни и са категорично против отглеждането на домашни любимци в апартамент.

Социалният експеримент "Смени жената" извади двете съпруги от зоната им на комфорт, но сблъсъкът на коренно противоположните им житейски философии доведе едната до крайни действия и емоции. Меги за първи път заживя със съпруг и собствени деца в дом без животни в Плевен. А Лили, която цял живот е била противник на идеята хората да делят едно жилище с четириноги, попадна в дом с 25 кучета и котки, две от които спяха на легло до нейното. Бройката и правата на домашните любимци в „новия” й дом докараха плевенчанката до ръба на търпимостта и още от първия ден тя обтегна отношенията си с „новото” семейство. Лили определи дома им като „къщата на ужасите“.