Хитова книга за пътя "Ел Камино" представят в Плевен (Видео) - pleven.utre.bg

Хитова книга за пътя "Ел Камино" представят в Плевен (Видео)

14 май 2018, 09:10 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Камино: Пътят на завръщането

Това е дебютна творба на Тихомир Иванов и представлява увлекателен разказ за пътешествието му

Хитовата нова книга "Камино: Пътят на завръщането" на младия автор Тихомир Иванов ще бъде представена в плевенската библиотека днес от 17.30 ч. Входът ще е свободен.

Това е дебютна творба на Тихомир Иванов и представлява увлекателен разказ за пътешествието му по Ел Камино, прословутия 800-километров поклоннически маршрут до катедралата "Сантяго де Компостела“ в едноименния испанския град.

"Може би никога не сте били на представяне на книга или пък си мислите, че авторите са сухари и говорят много скучни и отнесени неща!  Точно заради това съм подготвил една нестандартна, практична и вълнуваща среща, на която ще си говорим и за Камино, и за книгата, и за нещата от живота. Едно събитие, което ще ви провокира и вдъхнови да следвате мечтите си! Каня и възрастни, и млади, и четящи, и нечетящи, и пътешественици, и мечтатели, и любители на психологията и личностното развитие", споделя Тихомир Иванов. 

"Неблагоприятната семейна среда, в която израснах, ме стимулира още от малък да търся отговорите на важни житейски въпроси. Като участник, а по-късно и като асистент на водещия в множество издания на семинар за личностно развитие към фондация „Същност“, имах възможността да наблюдавам и да работя в реална среда над собствените си и чужди его-модели. Придобитото знание ме подтикна да продължа пътуването към себе си и в търсене на истините за своята личност, за ролята на миналото си и на всички фактори, моделиращи живота ми, се озовавах на Камино де Сантяго", споделя Тихомир Иванов.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета