Д-р Денислава Ангелова благодари на ОУ "Д-р Петър Берон" и СУ "Иван Вазов" за гласуваното доверие - pleven.utre.bg

Д-р Денислава Ангелова благодари на ОУ "Д-р Петър Берон" и СУ "Иван Вазов" за гласуваното доверие

15 май 2018, 17:01 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Plevenutre.bg, Боян Николов

Тя пожела на младите плевенски гвардейци здраве, успех и искрено се надява да ги види на плаца на Националната гвардейска част

Ритуал по учредяване на първия в страната гвардейски ученически духов оркестър към СУ "Иван Вазов" - Плевен и впечатляващия спектакъл "Искри", представен от Националната гвардейска част, бяха сред основните акценти в програмата за празника на града.

Събитията се осъществиха със съдействието на д-р Денислава Ангелова - председател на асоциация "Докосни дъгата" и инициатор за създаването на ученически гвардейски отряди в цялата страна. 

Д-р Ангелова се обърна към директорите на двете училища - СУ "Иван Вазов" и ОУ "Д-р Петър Берон" и им благодари за гласуваното доверие да създадат в Плевен първите гвардейски ученически отряд и гвардейски ученически духов оркестър, като част от нейната инициатива. 

"Пожелавам на децата здраве, успех и искрено се надявам да ги видя на плаца на Националната гвардейска част. Благодаря на бригаден генерал Илко Йорданов и на целия състав на Националната гвардейска част, че обикалят с мен страната и създаваме гвардейски ученически отряди. Честит празник и бъдете здрави!", каза в словото си Д-р Денислава Ангелова.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета