Деян Топалски: Да мяташ бомби в затворено помещение, пълно с жени и деца, е абсолютна малоумщина

8 души са арестувани в Пловдив след ексцесии на бойно шоу, в което мериха сили кикбоксьори и боксьори

8 души са арестувани в Пловдив след ексцесии на бойно шоу, в което мериха сили кикбоксьори и боксьори, съобщиха от btvnovinite.bg. По време на срещата в зала „Колодрума” е възникнало напрежение между фенове на ЦСКА и „Локомотив Пловдив” и е започнало хвърляне на бомбички и бутилки. Наложило се е полицаи да се намесят.

Няма пострадали зрители, но заради масовото хвърляне на бомбички има служители на реда с леки наранявания.

ММА боецът Деян Топалски е станал свидетел на грозните сцени. Ето какво написа плевенчанинът на официалната си страница във Фейсбук.

"Цял живот съм бил цесекар. Даже, при все, че не понасям футбола като спорт, винаги съм следил отбора, ходел съм на мачове и въобще наричал съм се цесекар! Това обаче, което направи тази вечер нашата агитка, или част от нея, и тази на Локомотив, беше една от най-големите селянии, на които съм ставал свидетел. Да хвърляш столове по ринга, да мяташ бомби в затворено помещение, пълно с жени и деца, е абсолютна малоумщина. Точно до мен, буквално в епицентъра на събитията, стоеше баща с двете си деца (по-малкото на не повече от 4-5 години), които, слава на Бог, останаха невредими, но зверски уплашени, плачещи и шокирани. Моята жена, макар и мъжко момиче, също се стресна от ненужната агресия на подобно мероприятие. Ако сте мъже, ами слагайте ръкавиците и влизате в ринга, както момчетата, които бяха там. Покажете колко ви бива и колко сте мъже ек на ек, а не в стадото, заплашвайки здравето на жени и деца! Дали съдийското решение е било правилно или не е друга тема. Но какъвто и да е случая, това е най - комплексарският и малоумен начин да докажеш правотата си!
Както винаги подобни пожари се разпалват от един човек и се надявам самата агитка, вътрешно, да си го накаже, защото заради един идиот ще страдат всички! Състезанието бе прекратено, много хора пострадаха, много отидоха по арести, бойците не се качиха на ринга, целият им труд пропадна, няма да получат хонорари, няма да могат да се докажат днес...
Селяния!"